×

Μήνυμα

Failed loading XML... Opening and ending tag mismatch: hr line 5 and body Opening and ending tag mismatch: body line 3 and html Premature end of data in tag html line 1

Αναλυτικά η διαδικασία διόρθωσης για τα κυριότερα λάθη σε περιπτώσεις κλοπής, ανακύκλωσης ή μεταβίβασης του οχήματος «Μπούσουλα» για τους πολίτες που έχουν μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και στοχοποιήθηκαν από λάθος των υπηρεσιών σαν ανασφάλιστοι, εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής.

«Διπλές οι Εκπλήξεις» από την Interasco στο δίκτυο συνεργατών της!

Για μια ακόμα φορά η Interasco βρίσκει τρόπους και εκπλήσσει ευχάριστα τους συνεργάτες της, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους της «πρώτης γραμμής», οι οποίοι καθημερινά έχουν να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές και ασφαλιστικές ανησυχίες των πελατών τους.

Έτσι, ως πρώτη έκπληξη η Interasco πιστή στη δέσμευσή της για παροχές υπηρεσιών κορυφαίου επιπέδου, δημιούργησε τρία νέα Προγράμματα Κατοικιών με τη διακριτική επωνυμία «Προστασία Στέγης 1 – 2 & 3», των οποίων η έναρξη διάθεσής τους ξεκίνησε στις 10/11/2016 και τα βασικά χαρακτηριστικά τους είναι τα ακόλουθα:

Η Υφυπουργός Οικονομικών Αικατερίνη Παπανάτσιου, μιλώντας στην Πρωινή Ζώνη της ΕΡΤ για τα ανασφάλιστα οχήματα, δήλωσε ότι έχει υπογραφεί η παράταση για την τακτοποίησή τους, ενώ μετά τις 14 Ιουλίου που λήγει η προθεσμία θα επιβληθούν μειωμένα πρόστιμα.

 Ασφάλεια ζωής: ένα διαφορετικό δώρο για τα Χριστούγεννα

Δύο παραδοσιακά πολύ δύσκολες ασφαλιστικές ανάγκες αλλά πολύ σημαντικό να λυθούν στη ζωή των ανθρώπων, είναι ο κίνδυνος της απώλειας ζωής και της μόνιμης ολικής ανικανότητας.

Με βάση τις αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών το παράβολο των 250 ευρώ, για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα θα κλιμακώνεται ανάλογα με το μέγεθος του κυβισμού των οχημάτων και έτσι για τα ανασφάλιστα οχήματα θα διαμορφωθεί ως εξής:

Αναπροσαρμόζονται υποχρεωτικά τα όρια για την υποχρεωτική κάλυψη της αστικής ευθύνης ασφάλισης αυτοκινήτου από την 1/1/2017, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με σχετική οδηγία και απόφαση της ΤτΕ.

Ο αριθμός των online ασφαλιστηρίων αυτοκινήτου αυξάνεται διαρκώς, παραμένοντας όμως ακόμα, σε πρωταρχικό στάδιο. Κι αυτό γιατί αρκετοί οδηγοί, ειδικά οι μεγαλύτερης ηλικίας, «φοβούνται» τη διαδικτυακή διαδικασία. Πάμε λοιπόν να δούμε τα βασικά «βήματα», μέχρι την… εκτύπωση του συμβολαίου σας.

Για κάθε επαγγελματία έρχεται η στιγμή που αναρωτιέται τι θα μπορούσε να κάνει καλύτερα -ή τι δεν έκανε αρκετά καλά- ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικός ή πιο παραγωγικός στη δουλειά του. Ο Ασφαλιστής για παράδειγμα, μέσα σε μια χρονιά θα μιλήσει με πάρα πολλούς ανθρώπους και θα συναντήσει πολλούς από αυτούς, λίγοι είναι όμως αυτοί που στο τέλος θα αποφασίσουν να αγοράσουν.

Ασφαλίστε σήμερα τον «χριστουγεννιάτικο στολισμό» της οικίας σας!

Με αφορμή πρόσφατα πολλαπλά περιστατικά πυρκαγιάς σε οικίες από χριστουγεννιάτικο στολισμό, το nextdeal υπενθυμίζει την κάλυψη «Πυρκαγιά» μέσα από τα συμβόλαια κατοικίας.

Ο στολισμός του δέντρου αποτελεί εστία χαράς για την οικογένεια όμως αυξάνει αισθητά τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Τα λαμπάκια αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης πιθανόν αποτελούν αιτίες πυρκαγιάς στον εσωτερικό χώρο στου σπιτιού αλλά και στα μπαλκόνια, τις αυλές, τους φράχτες, τις εξώπορτες, στις γλάστρες, στα δέντρα του κήπου και όπου αλλού συνθέτουν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της κάθε οικίας.

Ο Γιώργος Κώτσαλος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ACHMEA συμφώνησαν αμοιβαία την αποχώρησή του από τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της INTERAMERICAN εντός του δευτέρου εξαμήνου του τρέχοντος έτους, κατά το οποίο ο ίδιος συμπληρώνει τα 65 χρόνια ζωής. Ο κ. Κώτσαλος θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να επιλεγεί νέος Διευθύνων Σύμβουλος, δημιουργώντας έτσι τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την εξεύρεση του κατάλληλου προσώπου που θα τον διαδεχθεί στην ηγεσία της εταιρείας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Μοσχονησίων 53, Νίκαια, 18453, Ελλάδα
  • +30 210 49 25 000
  • +30 210 49 12 111
  • info@webinsurance.gr