Ασφαλίστε σήμερα τον «χριστουγεννιάτικο στολισμό» της οικίας σας!

Με αφορμή πρόσφατα πολλαπλά περιστατικά πυρκαγιάς σε οικίες από χριστουγεννιάτικο στολισμό, το nextdeal υπενθυμίζει την κάλυψη «Πυρκαγιά» μέσα από τα συμβόλαια κατοικίας.

Ο στολισμός του δέντρου αποτελεί εστία χαράς για την οικογένεια όμως αυξάνει αισθητά τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Τα λαμπάκια αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης πιθανόν αποτελούν αιτίες πυρκαγιάς στον εσωτερικό χώρο στου σπιτιού αλλά και στα μπαλκόνια, τις αυλές, τους φράχτες, τις εξώπορτες, στις γλάστρες, στα δέντρα του κήπου και όπου αλλού συνθέτουν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της κάθε οικίας.

 

Η πυρκαγιά μιας οικίας από «Χριστουγεννιάτικο στολισμό» καλύπτεται από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες. Το κόστος για ένα απλό πυρασφαλιστήριο οικίας ξεκινά ενδεικτικά από 0,70 λεπτά του ευρώ ανά 1.000 ευρώ ασφαλιζόμενο κεφάλαιο. Δηλαδή μια οικία 72 τμ. δύναται να ασφαλιστεί με περίπου 50 ευρώ το έτος συμπεριλαμβανομένων και άλλων παροχών, όπως κεραυνό, έκρηξη, βραχυκύκλωμα, καπνό, δάσος, πτώση δέντρων κ.α. ανάλογα το πρόγραμμα και την εταιρεία!

Δείτε εδώ τον όρο «Πυρκαγιά» μέσα από τους γενικούς όρους του συμβολαίων κατοικίας των εταιρειών ενδεικτικά ΑΧΑ, ERGO, Interamerican, Ατλαντική Ένωση, παρόμοιους όλων των εταιρειών:

AXA:

AXA 

ERGO:

ERGO

INTERAMERICAN:

INTERAMERICAN

ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ:

ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Μερικά παραδείγματα πρόληψης αποφυγής πυρκαγιάς είναι τα λαμπάκια να είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών ασφαλείας, το ψεύτικο δέντρο να αναγράφει “Fire Resistant’’, τα εύφλεκτα υλικά όπως, φρέσκα δέντρα, κουρτίνες, μαξιλάρια, βιβλία κ.α. να βρίσκονται σε εύλογη απόσταση από εστίες φωτιάς όπως χριστουγεννιάτικα κεριά, τζάκι, σόμπα, καλοριφέρ κτλ.

Ο «χριστουγεννιάτικος στολισμός» αποτελεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία με όλους τους πελάτες, υφιστάμενους και υποψήφιους! Αξιοποιήστε την!

©Μέντωρ Διαμεσολαβητής

 

Πηγή: nextdeal.gr

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Μοσχονησίων 53, Νίκαια, 18453, Ελλάδα
  • +30 210 49 25 000
  • +30 210 49 12 111
  • info@webinsurance.gr